Samen voor Someren

werkgroep

Jan Müller
Vanaf de oprichting van de Stichting Samen voor Someren ben ik betrokken hierbij. Het doel van Samen voor Someren is om een zo groot mogelijke inwonerbetrokkenheid te bewerkstelligen binnen de gemeente Someren. Dit doel spreekt mij bijzonder aan.
Hetty de Groot
Al gauw na de start raakte ik betrokken bij Samen voor Someren vanuit mijn werk als Community Librarian, werkzaam bij Bibliotheek Helmond-Peel. Ik ben trots op deze mooie club mensen, op wat we zoal al bereikt hebben voor de Somerense gemeenschap. Mijn doel is om door middel van het bevorderen van participatie en mooie initiatieven vanuit de burgers, Someren samen mooier te maken. Ik geniet ervan dat ik vanuit mijn werk en persoonlijke passie/interesse hier een steen aan kan bijdragen.
Gerry Sieben
Vanuit het oude WMO-platform terecht gekomen bij deze mooie stichting, al vrij in het begin. Verbinden, krachten bundelen en mooie ideeën uitwerken is mijn passie. Graag zet ik me in voor ons mooie (groot) Someren!
Geert Bukkems
Ik ben al vanaf het begin betrokken bij de werkgroep Samen voor Someren. Ik vertegenwoordig de belangen van de jongeren binnen de commissie. Dit sluit naadloos aan op mijn werkzaamheden voor de Peelpioniers, waarin ik de talenten van jongeren uit de regio ontwikkel. Recentelijk maakte de Peelpioniers nog een film over pesten die opgenomen werd op het Varendonck college in Someren.
Petra van Hoof
Namens de participatiecommissie werk en inkomen maak ik deel uit van deze werkgroep, ik vind veel onderwerpen in onze gemeente interessant, maar ik zet mij vooral graag in voor mensen met een beperking.
Lizzy Nijssen
Mijn naam is Lizzy Nijssen. Ik ben beleidsmedewerker maatschappelijke ontwikkeling bij de gemeente Someren. Ik werk onder andere aan beleidsthema’s zoals gezondheid, mantelzorg, cliëntondersteuning en inclusiviteit. In 2017 zijn we een proces gestart om te komen tot een nieuwe vorm van burgerbetrokkenheid in de gemeente Someren. Daar is Samen voor Someren uit voort gekomen. Sindsdien ben ik een van de vaste contactpersonen vanuit de gemeente voor deze enthousiaste groep mensen.
Conny van Erp
Als nieuwe medewerker (vanaf 1 september 2021) van het team maatschappelijke ontwikkeling binnen de gemeente Someren, stel ik me graag even voor. Mijn naam is Conny van Erp en als beleidsmedewerker maatschappelijke ontwikkeling werk ik aan beleidsthema’s zoals welzijns- en maatschappelijk werk, Wmo en WvGGZ. Inmiddels heb ik twee vergaderingen van Samen voor Someren bijgewoond en één ding staat als een paal boven water: de leden van Samen voor Someren zijn stuk voor stuk gedreven mensen die graag meedenken bij de beleidsvorming in de gemeente Someren.
Marthine Pluijlaar
Ik ben jaren geleden met het vrijwilligerswek als lid van participatie commissie van de gemeente someren begonnen.
Van een mede commissielid kreeg ik de vraag of ik zou willen notuleren voor de werkgroep Samen voor Someren.
Hierop heb ik ja gezegt en heb uit ondervinding gemerkt dat dit een maatschappelijk betrokken groep mensen is, die alles in het werk stelt om verandering te brengen voor mensen of groepen die het nodig hebben.
Aandacht heeft voor groepen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Van grote maatschappelijke waarde is voor onze dorp.
Mede daar door ben ik blij dat ik mij, met mijn beperkingen kan inzetten voor ons dorp.
Maar zoals heel vaak komt ook deze mooie werkgroep handjes te kort om alle ideeen en plannen die ingebracht worden door onze mede dorpsgenoten uit te werken en uit te voeren.
En het is niet veel of vaak, maar ik heb het idee dat er vele onder ons zijn die hier of daar wel een uurtje over heeft
en zich in zou willen zetten voor iets waar we allemaal beter van worden.
Vrijwilligerswerk loont. zeker voor onze gemeenschap.
Eric Driessen
Eric is de huisfotograaf van Samen voor Someren.
login